Прогнози за 20.05.2019 г.

Лацио – Болоня
Италия
Час – 21:30
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
След много силната си игра от началото на март насам, Болоня има на разположение лукса да гледа към последните два кръга без да се притеснява за изпадането си – нещо, което изглеждаше като невъзможно преди март, но гостите спечелиха 7 победи в 10 кръга оттогава. Лацио също ще може да гледа без напрежение към финала на кампанията в Серия А, след като вече има осигурено място в Европа през купата. Докато направиха силен тур из кръговете за купата на страната, представянето им за първенство е твърде колебливо и са едва 8-ми в таблицата. Те спечелиха само 3 мача в последните 8, а последните 2 на “Олимпико“ бяха загубени от тях. Прогноза двоен шанс Х2.

Славия – Етър
България
Час – 20:00
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Славия и Етър ще определят кой ще се изправи срещу третия в първата шестица за бараж за участие в Лига Европа. Тоест, тази битка е предпоследната врата към участие в Европа и напрежението е огромно. Престрелките по медиите между босът на Славия и треньорът на Етър започнаха още в средата на миналата седмица и сме сигурни, че напрежението ще се пренесе и на терена. Славия се приема като фаворит. но Етър показва много солидна игра и е с едва 1 допуснат гол за последните 5 кръга. Славия пък няма нито 1 допуснато попадение в последните 3 кръга, така че очакваме здрава битка и малко голове. Прогноза Под 2,5 гола.

Дъндалк – Бохемиън
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.55
Сигурност – 8/10
Дъндалк е първи в първенство на Ирландия с 37 точки общ актив и 20 точки актив от 8-те домакински срещи. 22 пък са точките им в последните 8 кръга. Преди 3 кръга заедно с тях на върха бе и отборът на Бохемиън, но оттогава се получи сериозен срив, който доведе до 2 загуби и 1 реми в последните 3 кръга. За капак на всичко, Дъндалк имат 11 победи в последните 13 директни срещи. Прогноза 1.

УСД – Корк Сити
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
УСД продължава да трупа загуба след загуба и серията им от последователни поражения достигна 7 мача. Корк Сити спечели 2 победи в последните 3 кръга и загуби единствено от лидера Дъндалк, така че можем да се надяваме на успешно представяне от тяхна страна. Прогноза 2.