Прогнози за 20.05.2020 г.

Естония | Мейстрилига
Флора Талин - Тамека
7:30 pm
Настоящия шампион на Естония отново ще бъде основен фаворит за титлата. В трансферния прозорец те продадоха най-добрия си нападател и вероятно най-добър играч в лигата Ерик Сорга, но запазиха останалите си основни играчи и добавиха няколко нови попълнения. Тамека е отбор от средна класа, който винаги е бил зад голямата четворка (Флора, Левадия, Номе Калю и Пайде). За доказателство е факта, че в последния мач между Флора и Тамека, изиграл се на стадиона в Тамека, Флора победиха с 1:6. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Прогноза

1 (-1,5 АХ)

Коефициент

1.50

Сигурност: 90%
Естония | Мейстрилига
Талина Калев - Нарва Транс
7:00 pm
Талина Калев започна катастрофално сезона с 1:8 от Пайде. В последните 4 мача срещу Нарва Транс, Талина загубиха 3 пъти с два, три и четири на нула. Прогноза 2 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Прогноза

2 (-1,5 АХ)

Коефициент

1.50

Сигурност: 90%
Беларус | Висша лига
Динамо Брест - Бате Борисов
7:00 pm
Да, БАТЕ определено набра скорост и след слабото начало сега излезе на първо място в класирането, но те не могат да печелят абсолютно всеки мач, а Динамо Брест е един от можещите отбори във Висшата лига на Беларус. Нещо повече - те са актуалният шампион на страната! Този сезон не са в най-добрата си кондиция, но у дома могат да спрат противника си днес. Прогноза двоен шанс 1Х.

Прогноза

Коефициент

1.80

Сигурност: 70%