Футболни прогнози от специалисти

Португалия – Мароко
Световно първенство
Час – 15:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Мароко се самоубиха ритуално в първия кръг със загубата от Иран и вече едва ли и най-смелите поддръжници на “Лъвовете на Атлас“ вярват, че любимците им ще могат да излязат от групата при оставащи мачове с Португалия и Испания и необходимостта да спечелят шест точки от тях. Едва ли и самите мароканци се надяват на такова нещо. Португалия ще гони задължителен успех по пътя към първото място, а след показаното в първия мач този успех изглежда почти сигурен. Прогноза 1.

Иран – Испания
Световно първенство
Час – 21:00
Прогноза – 2 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
С оглед на равенството в първия мач срещу Португалия и предполагаемите две победи на грандовете срещу аутсайдерите, напълно възможно е накрая головата разлика да определи лидера в групата, затова испанците трябва да се борят за победа с разлика срещу аутсайдера Иран. Прогноза 2 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Уругвай – Саудитска Арабия
Световно първенство
Час – 18:00
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Саудитска Арабия ясно показаха на света в мача си срещу Русия, че не са готови за този форум (както предполагаха и резултатите им контролните срещи). Петте гола във вратата им бяха напълно заслужени, а сега се изправят срещу отбор, който е не по-малко опасен от Русия. Очакваме Кавани и Суарез да нямат никакви проблеми с преодоляването на неумелата защитна линия на Саудитска Арабия. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

КуПС Куопио – ХИК Хелзинки
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
За последните 8 кръга на финландската Вейкауслига, шампионът ХИК има 7 спечелени мача. За последните 6 мача срещу КуПС, ХИК имат 5 спечелени мача. Две статистики, които ни карат да мислим, че гостите ще спечелят и този мач. Прогноза 2.