Прогнози за 20.06.2019 г.

Уругвай – Япония
Копа Америка
Час – 02:00
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Уругвай започна турнира с победа с резултат 4:0 срещу Еквадор, докато Япония загуби със същия резултат от Чили. Тези резултати са достатъчно показателни за възможностите и потенциала за напредване в турнира на двата тима. Смятаме, че и в този мач ще се повтори историята от преди три дни – Уругвай ще победи с разлика, а Япония съответно ще загуби с такава. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Депортиво Ла Коруня – Малага
Испания Плейоф за място в Ла Лига
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Сезонът в испанския футбол все още не е приключил и днес ще се изиграе първия мач от финалния плейоф между Депртиво Ла Коруня и Майорка. Депортиво бяха много по-убедителни в полуфиналните плейофи. Те победиха Малага и в двата мача с резултати 4:2 и 0:1. При Майорка, както се очакваше, решаващ се оказа домакинския мач, в който спечелиха с 2:0 и благодарение на това загубата като гост с 1:0 не бе фатална. Както се очакваше, защото те разчитат почти изцяло на домакинствата си. В редовния сезон, те спечелиха 49 точки у дома и само 20 като гост. Така че фактът, че днес са гости не е добър за техните шансове. Прогноза 1.

Холандия – Канада
Световно първенство за жени
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.40
Сигурност – 6/10
Националният отбор на Холандия за жени е действащ европейски шампион и със страхотни резултати през последните години, като през последните 2 години има само една загуба. Те са с 6 точки до момента след 2 победи над Камерун и Нова Зеландия. Канада се справи със същите тимове и също има 6 точки, но смятаме, че ще загубят борбата за първото място от по-талантливите холандки. Прогноза 1.

Камерун – Нова Зеландия
Световно първенство за жени
Час – 19:00
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
След като камерунките и новозеландките нямат нито една точка до момента и съответно нямат шанс участието им на Световното първенство да продължи и след днес, остава им поне да се разиграят и да си вкарат много голове. Срещите с много голове не са рядкост за женския футбол, особено когато мачът няма голямо значение. Прогноза Над 2,5 гола

Швеция – САЩ
Световно първенство за жени
Час – 22:00
Прогноза – 2 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
В същото положение са и отборите от Група F – има два тима с по 6 точки и два с по 0 пункта. С по 2 победи до момента са Швеция и САЩ, но, въпреки резултатите до момента, шведките са тотален аутсайдер срещу един от най-силните женски отбори в света, който се цели в световната титла. Пределната мотивация на американките си пролича в миналия мач, когато счупиха редица рекорди при успеха с 13:0. Прогноза 2 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Тайланд – Чили
Световно първенство за жени
Час – 22:00
Прогноза – 2 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
В другата среща от групата ще заложим за отбора, който се представи много по-малко трагично в досегашните си срещи. Тайландките са с 1:18 голова разлика в двата си мача до момента, докато Чили е с 0:5, което изглежда доста добре на фона на другата голова разлика. Очевидно женският национален тим на Тайланд не е за това ниво и се превръща в боксова круша за всеки. Прогноза 2 с азиатски хендикап -1,5 гола.