Квалификации за Шампионската лига 2016/17

Дюделанж – Карабах
Квалификации за Шампионска лига
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Азербайджанският Карабах е много богат отбор, който събра футболисти на високо ниво установи prognozi365.com. За много силния им отбор говори факта, че спечелиха 12 мача в последните 13 кръга на първенството, а първенството на Азербайджан определено е много по-силно от това на Люксембург. Въпреки това, шампионът на Люксембург не успя да спечели нито един от последните 4 кръга в първенството, а в първия мач срещу Карабах през миналата седмица не показаха подобрение на формата – Карабах спечелиха с 2:0 и сега могат да бъдат много по-спокойни до реванша, но не и спокойни до степен да се отпуснат. Прогноза 2.

Норкьопинг – Розенборг
Квалификации за Шампионска лига
Час – 20:15
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Розенборг бяха много категорични в първия мач, спечелен от тях с 3:1. Още преди онзи мач ви казахме, че Розенборг е по-добрият отбор и е фаворит в тази двойка. Мнението ни не се е променило. Домакините успяха да спечелят едва един мач в последните 5 кръга на шведското първенство, не вярваме и сега да спечелят срещу шампиона на Норвегия. Прогноза двоен шанс Х2.

Динамо Загреб – Вардар Скопие
Квалификации за шампионска лига
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Динамо успяха да спечелят в гостуването си в Македония, очакваме да го направят още по-убедително в двубоя си у дома. В първия мач, Динамо отбелязаха два бързи гола в първите 30 минути на срещата, но след това се отпуснаха и позволиха на противника да върне един гол. Това обаче далеч не е фатално, защото в двубоя в Загреб везните ще са наклонени още повече към хърватския шампион. Динамо имат само и единствено победи в домакинските си мачове в календарната 2016 г., повечето от които с разлика. Арсенал е един от отборите, които бяха посечени в Загреб. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Тренчин – Олимпия Любляна
Квалификации за шампионска лига
Час – 21:15
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Шампионът на Словакия приема шампионът на Словения. Първия мач между двата отбора бе изключително зрелищен – Тренчин поведоха с 4:0 още до 32-рата минута, но след това подцениха съперника си и той върна 3 гола. Тези 3 гола трябва да са достатъчно показателни за словаците, че място за подценяване няма и трябва да изиграят днешния двубой на максимум. Те са по-добрият отбор и ще е логично да спечелят. Прогноза 1.