Прогнози за 20.07.2017 г.

Ботев Пловдив – Бейтар Йерусалим
Втори квалификационен кръг на Лига Европа
Час – 20:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.70
Сигурност – 6/10
Ботев се представи много успешно в първия мач в Израел и равенството 1:1 дава пълни шансове на “Канарчетата“ да продължат напред. Днес, те ще имат подкрепата на многобройните си фенове и, щом успяха да направят равен като гост, има голяма вероятност като домакин да успеят и да спечелят. При този коефициент залогът за пловдивския тим си заслужава напълно. Прогноза 1.

Левски – Хайдук Сплит
Втори квалификационен кръг на Шампионска лига
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.70
Сигурност – 6/10
Докато Ботев ще имат подкрепата на тифозите на своя страна, то Левски не могат да се облегнат на същото рамо, тъй като двубоят на стадион “Георги Аспарухов“ ще се играе пред празни трибуни. Хайдук изглеждат като отборът в по-добра форма (те победиха Левски с 1:0 в Хърватия), а също така и като отборът с по-добри играчи, така че е много вероятно да спечелят и втория двубой. Прогноза 2.

КР Рейкявик – Макаби Тел Авив
Втори квалификационен кръг на Шампионска лига
Час – 22:15
Прогноза – 2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Макаби Тел Авив спечели с 3:1 първия мач в Израел и сега за отбора остава единствено да довърши започнатото и да победи още веднъж очевидно по-слабия си съперник. Прогноза 2.

Видеотон – Номе Калю
Втори квалификационен кръг на Шампионска лига
Час – 22:00
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Унгарския Видеотон спечели с 3:0 гостуването си в Естония и на практика си гарантира преминаването към третия предварителен кръг. С оглед на видяното в Естония, можем да очакваме Видеотон да спечели с хендикап и тази вечер. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.