Прогнози за 20.07.2018 г.

Витоша Бистрица – Дунав Русе
България
Час – 18:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Време е за началото на Първа Професионална лига, което ще бъде дадено от отборите на Витоша Бистрица и Дунав, които се срещнаха цели четири пъти през миналия сезон, а бистричани така и не успяха да вземат поне точка от тях. Всъщност, те като цяло не успяха да вземат много точки и само странният формат на първенството им помогна да не изпаднат. Те обаче си остават видимо по-слабият отбор от конкуренцията в българския елит и според нас Дунав няма да се затрудни много при спечелването на трите точки. Прогноза 2.

Черно море – Ботев Враца
България
Час – 20:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Сериозен тест ще има пред врачанския Ботев при завръщането им в елита, тъй като ще трябва да гостуват на повече от негостоприемния “Тича“ във Варна. Показателно за силната игра на “Моряците“ у дома са петте поредни домакински победи, с които завършиха първенството. Те несъмнено са фаворит срещу играчите на Ботев, които трябва тепърва да привикват с местния футбол. Прогноза 1.

Сейнт Патрик – Лимерик
Ирландия
Час – 22:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 3.30
Сигурност – 4/10
Прекрасен коефициент за двоен шанс Х2, като имаме предвид повече от неубедителните изяви на Сейнт Патрик в последните седем кръга, в които те не достигнаха нито веднъж до едната точка, като в шест от двубоите дори бяха победени с разлика. Лимерик загуби само два пъти в петте си мача срещу Сейнт Патрик за изминалите два сезона. Прогноза двоен шанс Х2.

Бохемиън – Брей Уондърърс
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
И Бохемиън не е в най-добрата си форма, но тя все пак не е чак толкова лоша, а и този отбор има късмета да домакинства на един трагичен гост, който взе едва 1 точка в 13 гостувания през сезона, а още по-покъртителна е головата им разлика в тях – 4:42. Тоест, Брей Уондърърс са допускали по десет гола за всеки един вкаран от тях. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.