Прогнози за 20.08.2020 г.

Испания | Ла Лига
Елче - Хирона
11:00 pm
Елче и Хирона са двата отбора, които ще определят последния участник в Ла Лига през следващия сезон. Със сигурност ни очаква здрава и тежка битка. Въпреки че двата тима завършиха на пето и шесто място, те победиха безапелационно с по две победи третия и четвъртия в полуфиналните плейофи. Очакваме двубоят да бъде равностоен, но, ако има някакво предимство, то ще е за домакините. Домакинският фактор е достатъчно важен сам по себе си, а освен това Елче е победител и в двата мача през този сезон. Прогноза 1 Равен Няма Залог.

Прогноза

1 ДНБ

Коефициент

1.90

Сигурност: 70%
Италия | Серия А
Специя - Фрозиноне
10:15 pm
Още един финален мач, като тук вече става въпрос за реванш - в първия двубой преди четири дни Специя спечели с 0:1. Специя е и отборът, който повече заслужава да играе в Серия А според нас. Те завършиха на трето място след един постоянен сезон. Фрозиноне претърпяха огромен спад на формата след карантината и не изглеждат в добро състояние. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

2.30

Сигурност: 60%
Шотландия | Висша лига
Сейнт Джонстън - Абърдийн
10:30 pm
Примамливо високи са коефициентите за Абърдийн. Те завършиха на по-предно място в сезон 2019/20 и са губили само два пъти в последните 10 директни мача. Сега има фактори, които облагодетелстват домакините, но все пак смятаме, че гостите са подценени и имат добър шанс да не загубят. Прогноза двоен шанс Х2.

Прогноза

Х2

Коефициент

2.30

Сигурност: 60%
Международни | Шампионска Лига
Гленторан - ХБ Торшавн
9:00 pm
Двубой от предварителния кръг на Шампионска Лига. Гленторан е клуб от Северна Ирландия, където футболът е малко или много по-развит, отколкото във Фарьорските острови, откъдето са гостите. Истина е, че Гленторан са по-неопитен отбор в сравнение с Линфийлд и Крузейдърс, но все пак очакваме да победят в това домакинство. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

1.80

Сигурност: 70%