Прогнози за 20.10.2019 г.

Парма – Дженоа
Италия
Час – 16:00
Прогноза -1 ДНБ
Коефициент – 1.75
Сигурност – 7/10
Защитата на Дженоа е в много осакатен вид без Кришито и наказаните Бираски и Ромеро. Вратата на генуаските ще трябва да отбраняват футболисти, които никога не са играли заедно в официален мач. Със сигурност ще изпитват трудности да противодействат на бързи и технични играчи като Жервиньо и Пинамонти. Дженоа спечели само 1 точка в последните 5 кръга, а Парма е с 2 победи в последните 3 кръга. Прогноза 1 Равен Няма Залог.

Сампдория – Рома
Италия
Час – 16:00
Прогноза -1Х
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Рома също има много проблеми с контузени футболисти, а освен това имат и няколко играчи, които току-що се върнаха от контузии и със сигурност не са в най-добрата си спортна форма. Джеко, Юндер, Пелегрини – едни от най-добрите им играчи са извън сметките, като само първият е в групата и може да се включи като резерва. Гостуванията на Сампдория винаги са били трудни за “Джалоросите“ и в по-добри времена за тях, така че очакваме да не победят и този път. Сампдория направи лоши резултати напоследък, но сега е с нов треньор и очакваме да видим по-добра игра. Прогноза двоен шанс 1Х.

Сасуоло – Интер
Италия
Час – 13:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Интер загубиха дербито с Ювентус миналия кръг, но борбата продължава и това поражение не може да изтрие постигнато от “Нерадзурите“ в предишните им срещи, а именно 6 победи от 6 мача в Серия А. Днес те гостуват на отбор с 4 загуби от 6 изиграни мача. Трябва да се отбележи много изненадващото предимство на домакините в преките мачове, но сега Антонио Конте ще направи разликата. Прогноза 2.

Каляри – СПАЛ 2013
Италия
Час – 16:00
Прогноза -1 ДНБ
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Каляри направи силни последни 5 кръга в Серия А, в които не загуби мач, победи Наполи като гост и направи равен с Рома отново като гост. СПАЛ записа 2 домакински победи, но загуби всичките си останали срещи, включително и всичките гостувания, в които не вкара гол. Прогноза 1 Равен Няма Залог.