Прогнози с висока успеваемост

Верона – Болоня
Италия
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент 2.60
Сигурност – 6/10
Добър ни се струва коефициентът, който дават букмейкърите за победа на Болоня. Гостите са 12-и в таблицата с актив от 14 точки, докато Верона са с актив от 6 пункта и са предпоследни в класирането. Болоня спечели три от шестте си гостувания далеч от дома и ни се струва, че са фаворити срещу аутсайдера Верона. Прогноза 2.

Палермо – Цитадела
Серия Б
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Палермо е един от основните претенденти за промоция в Серия А, като към момента те са лидери в класирането. Домакините показват и добра форма – те спечелиха 10 точки в последните си 3 двубоя. Формата на Цитадела далеч не е толкова добра – гостите имат 3 спечелени точки в последните 6 кръга. Прогноза 1.

Волунтари – Виторул Констанца
Румъния
Час – 20:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Шампионът на Румъния Виторул Констанца не стартира по желания начин, но напоследък набра бързо форма и сега се радва на поредица от пет спечелени срещи. 10-ия от миналия сезон Волунтари спечели само една среща в последните шест кръга и поради тази причина можем да предположим, че ще загуби от шампиона. Прогноза 2.

Газиантепспор – Болюспор
Турция
Час – 17:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Домакините се представят по ужасен начин в двубоите си до сега и във всеки един мач се приемат за пълни аутсайдери. Такива ще бъдат и днес срещу Болюстор, които спечелиха двубоя си от последния кръг срещу Самсунспор и по този начин прекъснаха серията си от няколко поредни загуби. Срещу тим с актив от две точки след 11 кръга би трябвало да им е доста по-лесно да спечелят. Прогноза 2.