Прогнози за 20.11.2018 г.

Португалия – Полша
Лига на Нациите
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Отличен шест заслужава Португалия за представянето си в този турнир, където дори и при загуба днес ще спечели групата си. Това е факт благодарение на двете победи и едното равенство в трите си мача до момента, като във втория кръг спечели и срещу Полша като гост. “Дружина Полска“ не се отърси от неуспеха на Световното и претърпя нов неуспех на този турнир. Едната точка в актива на Левандовски и неговите съотборници не позволят на тима да се бори за изплуване от последната позиция. С резултатите и показаната игра от двата отбора, логиката сочи към домакинска победа. Прогноза 1.

Швеция – Русия
Лига на Нациите
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.95
Сигурност – 6/10
Русия е лидер в тази група заради двете си победи над Турция, но в директния мач с Швеция в Калининград не успя да вземе превес и срещата резонно завърши с реми. Проблемът за “Сборная“ е, че сега трябва да гостуват в Швеция, а там се очаква предимството да е за домакините, които при победа ще превземат първата позиция. Шведите играят много силно у дома, особено във важни мачове, така че залагаме за тях тази вечер. Прогноза 1.

Сърбия – Литва
Лига на Нациите
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Сърбия е абсолютно задължена да победи Литва тази вечер, защото само това ще им осигури първата позиция и ще е огромен провал, ако сбъркат точно в последния кръг и то точно у дома срещу отбор с нула точки на сметката си. Литва загубиха всичките си двубои до сега, като в последните два кръга отнесоха разгроми с три гола разлика от Румъния и Черна гора. “Плавите“ трябва да си вземат мача с поне два гола разлика. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Косово – Азербайджан
Лига на Нациите
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Косово е на прага на исторически успех в едва втория официален турнир в своята история. Тимът води в класирането с две точки пред предварително сочения като фаворит Азербайджан, с когото ще се изправят днес в решителна пряка битка. Лесно е да се досетите, че за отбор като Косово домакинското предимство е много важно. Те взеха с разлика и двете си домакинства, докато в две от гостуванията си допуснаха равенства. Едно от тези равенства бе в първия кръг срещу Азербайджан, но сега, с домакинското предимство в ръкава си, според нас ще достигнат и до победа. Прогноза 1.