Прогнози за 21.02.2019 г.

Виляреал – Спортинг
Лига Европа
Час – 19:55
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.85
Сигурност – 7/10
Спортинг имаха предимство във всяко отношение на домакинския си мач срещу Виляреал преди седем дни, но късметът им изневери и отборът на Виляреал ги победи, което бе първата им победа от 10 мача насам. Все още обаче португалците ни се струват по-добрия отбор и според нас няма да загубят, а, ако отнетото от съдбата преди седмица им се върне днес, могат и да достигнат до осминафиналите. Прогноза двоен шанс Х2.

Челси – Малмьо
Лига Европа
Час – 22:00
Прогноза – 2 (+2,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Нашето виждане е, че букмейкърското предимство в полза на Челси е по-голямо от реалното и е доста малко вероятно да видим сериозен разгром за домакините. Всъщност, Малмьо се представиха много достойно в Швеция преди седмица и загубиха само с 2:1, като дори имаха повече удари от многократно по-богатия си съперник. Този сблъсък е между много тежки изпитания за “Сините“ срещу двата отбора от Манчестър, така че, дори и да успее да вземе преднина, не виждаме никаква логика да тръгне към разгром. Прогноза 2 с азиатски хендикап +2,5 гола.

Байер Леверкузен – Краснодар
Лига Европа
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Байер Леверкузен не успя да стигне до победата в Краснодар и завърши 0:0, но извинение за “Аспирините“ може да бъде тежката зимна обстановка в Русия, а не на последно място и малшансът, тъй като те прекараха почти целия мач в половината на домакините, но гола така и не падаше въпреки 16-те им удара. Сега, на “БайАрена“ те ще се чувстват многократно по-комфортно и, дори отново късметът да не е на тяхна страна, пак трябва да победят. Прогноза 1.

Бетис – Рен
Лига Европа
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Бетис не остави Рен да диша във Франция и достигна впечатляващите за гостуващ отбор 75% владение на топката. От видяното в този мач лесно можем да съдим, че те са по-добрият отбор и днес ще победят, дори и ако имат същото превъзходство, макар че днес мачът е на стадион “Бенито Вилямарин“ и там би трябвало да е по-лесно на испанците. Прогноза 1.