Прогнози за 21.02.2020 г.

Ница – Брест
Франция
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Списъкът с контузени на Брест включва 7 футболиста, което е основна причина да не вярваме в способностите на гостите да се опрат на Ница в това гостуване. Друга основна причина е, че Ница има 5 победи в последните 8 домакинства, докато Брест спечели само веднъж като гост през последните 4 месеца. Една победа срещу най-големия слабак Тулуза обаче не може да ни убеди, че Брест могат да играят добре като гост. Прогноза 1.

Метц – Лион
Франция
Час – 21:45
Прогноза – 1Х
Коефициент – 1.85
Сигурност – 7/10
Метц завършва най-често наравно в своите мачове. Със само една точка от повечето мачове те не могат да се откъснат осезаемо от зоната на изпадащите, но с толкова малко загуби заслужават да останат в елита. Домакините паднаха само 1 път в последните 8 кръга. Лион прекъсна дълга успешна серия и сега е в точно обратното състояние с 2 равенства и 2 загуби в последните 4 кръга. Прогноза двоен шанс 1Х.

Байерн Мюнхен – Падерборн
Германия
Час – 21:30
Прогноза – Над 1,5 гола ПП
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Байерн винаги се опитва да спечели мачовете си колкото е възможно по-бързо. Това важи още повече преди важни мачове в Шампионска лига, какъвто сега предстои на “Баварците“ срещу Челси. Защитата на Падерборн не е достатъчно добра, за да спре устремът на Байерн. В миналия кръг домакините унищожиха Кьолн за само 12 минути игра с 3 попадения. В началото на февруари пък успяха да вкарат 3 гола за около 25 минути на Майнц. И двата споменати мача бяха като гост, а сега у дома се очаква да им е доста по-лесно. Прогноза Над 1,5 гола през първото полувреме.

Бреша – Наполи
Италия
Час – 21:45
Прогноза – 1Х
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Наполи се представя доста зле срещу аутсайдерите. Неаполитанци доказаха, че трудно пробиват солидна защита и записаха много провали срещу малки отбори, включително и загубата от Лече в последния мач в Неапол на този отбор. Бреша е подобен аутсайдер като Лече. Отборът е с доста скромни възможности спрямо Наполи, но все пак загуби със само 1 гол разлика на “Сан Паоло“. Прогноза двоен шанс 1Х.