Прогнози за 21.03.2016 г.

ПАС Янина – Паниониос
Гърция
Час – 19:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.30
Сигурност – 6/10
ПАС Янина навлезе в отлична форма и спечели последните си три мача. Дори ги спечели с по два гола разлика. Положението не е толкова розово при гостите. Те спечелиха само един от последните си пет двубоя. Домакинският фактор е другото нещо, което ни кара да мислим, че трите точки ще отидат при домакините. Прогноза 1.

Фрайбург – Карлсруе
Германия 2
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.75
Сигурност – 8/10
И тук имаме огромна разлика във формата. Фрайбург спечелиха последните си пет мача, четири от които с хендикап. Гостите имат само един успех в последните си пет мача. Но формата не е единственото нещо, което ни води към Фрайбург. Домакините са втори в класирането и ще се борят да си го запазят, което ще им донесе директна промоция в първата дивизия. Карлсруе пък са на 10-то място в таблицата и просто доиграват сезона. Прогноза 1.

Авелино – Тернана
Италия 2
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Два сравнително равностойни отбора, но в италианската Серия Б домакинското предимство е много важно. Показателно за това е, че Авелино имат над два пъти повече точки в домакинските си двубои, отколкото Тернана имат в мачовете си като гост. А през ноември Авелино победиха като гост Тернана с 3:0, в домакинството си няма как да очакваме нещо друго. Прогноза 1.

Клуж – Петролул Плоещ
Румъния
Час – 20:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Клуж се изправят срещу последния в румънското първенство. Петролул Плоещ вече изглеждат на 99,99% сигурен изпадащ. Тимът е на 11 точки от отбора на предпоследно място и се намира в серия от девет поредни мачове. Клуж пък нямат загуба в шест поредни мача. Прогноза 1.