Прогноза за Англия Лига 1 и 2

Ковънтри – Порт Вейл
Англия Лига 1
Час – 21:45
Прогноза – 3
Коефициент – 3.20
Сигурност – 5/10
Ковънтри вече са сигурен изпадащ, тъй като изостават на цели 17 точки от първото място извън зоната на изпадащите, което означава, че нямат и теоретичен шанс да се спасят. Последният в класирането очевидно се е предал, доказателство за което е само едната им спечелена точка в рамките на последните пет кръга. Порт Вейл също са в зоната на изпадащите, но имат напълно реален шанс да се спасят. Те имат с два и три мача по-малко мача от конкурентите си, а разликата е в обхвата на 2-5 точки. Тимът показва добра форма, спечелвайки два от последните си три мача. Прогноза 2.

Оксфорд Юнайтед – Болтън
Англия Лига 1
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.60
Сигурност – 6/10
И двата отбора имат за какво да се борят тук. Оксфорд са девети в класирането и целта им е да се класират за плейофите. Болтън пък са втори и се целят в задържането на тази позиция, което ще им осигури директно място в Чемпиъншип. Гостите играха далеч от дома си и в предходните два кръга, като се справиха повече от добре – победи с 4:0 и 4:2. Домакините пък имат три загуби в последните си пет мача. Формата и класата са на страната на Болтън и този коефициент представлява добра възможност за залог. Прогноза 2.

Рочдейл – Милуол
Англия Лига 1
Час – 21:45
Прогноза – Х
Коефициент – 3.40
Сигурност – 4/10
Тук не можем да дадем предимство на нито един от двата отбора. Разликата в класирането им е малка. Милуол е отборът в по-добра форма, но пък Рочдейл имат предимството на домакинския фактор, а те много трудно губят у дома. Рочдейл направи равенства в последните си три домакинства, очакваме с равен да завърши и това. Прогноза Х.

Моркамб – Акрингтън
Англия Лига 2
Час – 21:45
Прогноза – Х
Коефициент – 3.40
Сигурност – 4/10
И тук ситуацията е много подобна – Моркамб и Акрингтън заемат съседни позиции в таблицата, а формата е на страната на гостите. Допълнителен фактор в този мач е, че и двата отбора не се борят за абсолютно нищо, бивайки закотвени в средата на класирането, което увелечава шанса за равенство. Прогноза Х.