Прогнози за 21.03.2019 г.

Казахстан – Шотландия
Квалификации за ЕП
Час – 17:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Отборите на Казахстан и Шотландия откриват фазата на квалификациите за Европейското първенство през 2020 г. с ранен мач днес. Двата отбора се представиха по коренно различен начин в последните си официални мачове. Казахстан спечели само 4 точки от 6 мача в Лигата на Нациите, въпреки че беше в най-слабата дивизия. Шотландия бе в третата дивизия и се представи страхотно, печелейки първата позиция. Шотландия завърши по страхотен начин квалификациите за Световното и остана на косъм от баражите, докато Казахстан тогава спечели едва 3 точки в 10 мача. Очевидно казахстанците все още не са готови за големия футбол. Прогноза 2.

Северна Ирландия – Естония
Квалификации за ЕП
Час – 21:45
Прогноза – Х2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Отборът на Северна Ирландия е участник на последното Европейско първенство, но сегашният отбор на Майкъл О’Нийл изглежда значително по-ялов от направилия фурор тогава състав. Те се представяха отлично до един момент и в групите за класиране на Световното първенство, но се провалиха в самия край, а по-внушителен бе провалът им в Лигата на Нациите, където записаха само загуби и в четирите си мача. Естония също се представи слабо в този турнир, но поне завърши с престижна победа като гост на Гърция. Въпреки че северноирландците имат много по-големи успехи през последните години, разликата в нивото на двата състава не е толкова високо и виждаме добри шансове за естонците при тази слаба форма на домакините. Прогноза двоен шанс Х2.

Холандия – Беларус
Квалификации за ЕП
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Трудно можем да имаме съмнения за другия мач от Група С на квалификациите, където Холандия може да се облегне на отличното си представяне в Лигата на Нациите – те спечелиха група в компанията на Германия и Франция – и да започне евроквалификациите с убедителен успех на отбора на Беларус, който показва сплотена и сравнително организирана игра в защита, но нищо повече. Холандия и Беларус бяха заедно и в последните квалификации – тези за СП Русия 2018 – когато “Лалетата“ спечелиха двата си мача с 2 и 3 гола разлика. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Белгия – Русия
Квалификации за ЕП
Час – 21:45
Прогноза – Х2
Коефициент – 3.50
Сигурност – 5/10
Ще заложим за гостите най-вече заради високия коефициент, който получаваме дори и за по-сигурен залог като двоен шанс. “Сборная“ остави добри впечатления в последните два турнира, в които участваха, като всички помним най-добре бойката им игра на домашния мондиал, която бе продължена и в силната група, в която попаднаха в новия турнир на УЕФА. Белгия има чести сривове в играта си и няма да бъдем учудени при случване на такъв и тази вечер. Прогноза двоен шанс Х2.