Примера дивисион – Футболни прогнози

Реал Сосиедад – Хетафе
Испания
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
В последното си домакинство, Реал Сосиедад сензационно спряха Барселона, побеждавайки ги с 2:1. Сега препятствието пред тях е на светлинни години от предишното – Хетафе се намират в страхотна дупка, записвайки само 2 точки в последните 13 кръга и заемайки последното място в класирането. Очакваме Реал да зарадват публиката си отново. Прогноза 1.

Гранада – Леванте
Испания
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Директен двубой от битката за оцеляване. Гранада ще могат да се чувстват далеч по-спокойни при победа днес, докато Леванте, делящи последната позиция с Хетафе, дори и при победа ще бъдат далеч от това да се нарекат спасени. Очакваме домакинското предимство да наклони решително везните в полза на домакините. То е много важно и за двата отбора, особено за Леванте, които имат едва 6 точки в двубоите си като гост през сезона. Прогноза 1.

Милан – Карпи
Италия
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Милан подобриха много лицето си през втората половина на сезона и вече са на място, даващо право на участие в лига Европа. Карпи, един от борещите се за оцеляване отбори, едва ли ще е трудно предизвикателство на Сан Сиро. Прогноза 1.

Тюн – Вадуц
Швейцария
Час – 20:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
6-ият в класирането Тюн се изправя срещу заемащият последното 10-то място отбор на Вадуц. Тюн спечелиха последните си три домакинства срещу Вадуц, фаворити са да вземат трите точки и днес. Прогноза 1.