Безплатни прогнози за днес

Нанси – Марсилия
Франция
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Новакът в Лига 1 Нанси се намира на 17-о място в таблицата, а представянето на отбора в последно време е под всякаква критика. Домакините имат 9 загуби в последните си 11 двубоя. В същото време, Марсилия е непобедена в шест последователни кръга, заема 6-ата позиция и се бори да участва в Европа. През декември, Марсилия победи Нанси без никакви проблеми с резултат 3:0. Спокоен успех за играчите на Руди Гарсия е нашата прогноза и за днешния двубой. Прогноза 2.

Кьолн – Хофенхайм
Германия
Час – 21:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Кьолн се представяха на страхотно ниво по едно време през сезона и дори изглеждаха като сериозен претендент за местата в първата четворка, даващи право на участие в Шампионската лига, но сега се намират в голяма дупка и дори участието им в Лига Европа изглежда все по-далечно. Кьолн имат едва 2 победи в последните си 10 двубоя. Хофенхайм пък са трети и имат 4 победи в последните си 5 двубоя. Тяхната голяма цел е да запазят това трето място, което би ги изпратило директно в групите на ШЛ. Гостите играят по-силно, а и ще бъдат с напомпано самочувствие след победата си над Кьолн с 4:0 от началото на декември. Прогноза 2.

ФК Уфа – ЦСКА Москва
Русия
Час – 17:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Още една двойка ще потърсим днес в мача между ФК Уфа и ЦСКА Москва. Тимът на Виктор Гончаренко, ЦСКА Москва, заема втората позиция във временното класиране. Макар да нямат загуба от ноември месец, шансовете на „Армейците“ за титла изглеждат малки, но тимът е длъжен да запази поне втората позиция, която дава квота за Шампионската лига. ФК Уфа е отбор от средата на класирането, който обаче е вторият най-слаб домакин в Русия. Формата на домакините също не е никак впечатляваща, така че можем да очакваме да паднат днес. Прогноза 2.

Лимерик – Голуей Юнайтед
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
В мач от ирландското първенство, Лимерик приема Голуей Юнайтед. Новакът Лимерик започна по отличен начин сезона и заема четвъртата позиция в шампионата след осем изиграни кръга. Голуей Юнайтед пък е на последна позиция, след като единствен все още няма победа. Домакините са фаворити в този мач. Прогноза 1.