Последен кръг от първенството на Русия

Динамо Москва – Зенит
Русия
Час – 13:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Последен кръг от първенството на Русия. Зенит са на трето място във временното класиране, докато противникът им е на път да изпадне, заемайки 17-тото място. Зенит е големият фаворит в двубоя на база на представянето на отбора в последните месеци. Динамо имат само една спечелена точка в последните си осем мача, докато Зенит спечелиха осем от последните си десет мача. Прогноза 2.

Терек Грозни – Ростов
Русия
Час – 13:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Ростов ще гонят задължителна победа, чакайки грешка на временния лидер ЦСКА Москва. В момента Армейците имат две точки аванс пред Ростов. За Терек мачът е без никакво значение. Като добавим към това и разликата в класите в полза на Ростов, шансовете за победа на гостите стават задоволително големи. Прогноза 2.

Криля Советов – Анжи Махачкала
Русия
Час – 13:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
И в този мач ще потърсим успех за отбора, на който са му необходими точки. В последните кръгове обикновено печели не по-силният отбор, а този, на който му трябва повече победата. В случая на Анжи им трябва много повече да победят. Ако го сторят, могат директно да се спасят от изпадане, а ако не го направят – могат директно да изпаднат. Криля няма за какво да играят, така че залогът ни отива при гостите. Прогноза 2.

ФК Уфа – Спартак Москва
Русия
Час – 13:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.50
Сигурност – 5/10
Спартак Москва е в серия от четири поредни победи без допуснат гол и се намира на пето място в класирането. Уфа имат една спечелена точка в последните пет двубоя и са на предпоследно място в таблицата. Коефициентът за гостите е толкова висок, тъй като на домакините им трябва точки, за да имат шанс да се спасят. Но и на гостите им трябва победа, за да могат да намерят място в Европа. След като и двата тима имат за какво да играят, няма как да не заложим за гостите. Прогноза 2.