Прогнози за 21.05.2018 г.

Лилестрьом – Бран
Норвегия
Час – 21:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.40
Сигурност – 6/10
Началото на сезона за Бран е повече от добро, като имаме предвид, че този тим завърши на пето място в класирането през миналия сезон. Сега, гостите са лидер в класирането след 8 победи и 2 ремита в 10 кръга, а головата им разлика е поразяваща – 17:3. Лилестрьом вече регистрира 6 загуби през сезона, 4 от които дойдоха в последните 5 кръга. Положението при гостите е много по-розово към момента. Прогноза 2.

Хаугесунд – Розенборг
Норвегия
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Шампионът Розенборг започна колебливо кампанията, но сега има 10 победи и 1 равенство в последните си 11 мача във всички турнири, благодарение на което продължава успешно в турнира за купата на страната и се изкачи до второто място в класирането. Впечатляващото е, че за последните седем кръга в първенството Розенборг са допуснали само един гол. Единственото, което може да ни притеснява, е, че през миналия сезон Хаугесунд победиха на два пъти днешния си противник, но все пак Розенборг си остава по-класният отбор. В мача, предхождащ тези две загуби, Розенборг спечели с 6:0. Прогноза 2.

Сандефьорд – Сарпсборг
Норвегия
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Сандефьорд е в серия от пет поредни загуби, в миналия кръг падна с 5:0 и като цяло е отборът с най-много допуснати голове в елитната норвежка дивизия. В същото време, Сарпсборг спечели последните си два мача, а в последния си сблъсък със Сандефьорд излезе победител с резултат 5:0. Прогноза 2.

Старт – Бодьо Глимт
Норвегия
Час – 19:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Тимът на домакините заема последната позиция в класирането. Те не вкараха нито гол в последните четири кръга и не взеха нито точка от тях. Гостите, от своя страна, допуснаха само едно поражение в в последните си 8 срещи и това ни кара да смятаме, че шансовете за победа на домакините са твърде малки. Прогноза двоен шанс Х2.