Прогнози за 21.06.2017 г.

Русия – Португалия
Купа на конфедерациите
Час – 18:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Макар руснаците да са домакини на купата на конфедерациите, но въпреки това трудно може да се оспори позицията на фаворит на Португалия. Играчите на Фернандо Сантош спечелиха 9 от последните 10 официални мача, като една от победите бе на финала на Европейското първенство. Руснаците пък претърпяха крах на Евро 2016, след като отпаднаха в групата с актив от само една точка. Тези неприятна резултати се явяват и последните официални мачове за тима преди този турнир, тъй като той не участва в квалификациите за Световното. Прогноза 2.

Мексико – Нова Зеландия
Купа на Конфедерациите
Час – 21:00
Прогноза -1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
За Нова Зеландия е ясно, че участието им в Купата на Конфедерациите е просто за самочувствие и трупане на опит, тъй като тимът няма класата да постигне каквото и да било. Мексиканците обаче целят да излязат от групата и днес трябва да запишат задължителна победа, за да стане това. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Хака – Хонка
Финландия 2
Час – 18:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Това е втора среща между Хака и Хонка за сезона, след като двата тима се срещнаха в първия кръг, когато Хонка спечели с убедителното 4:0 отново като гост. След това Хонка продължиха с добрите си изяви и в момента са на първо място в класирането. За всичките си 9 срещи до момента, гостите имат допуснати само 3 гола и отбелязани цели 22. Хака се движи на приливи и отливи и е в средата на класирането. Смятаме, че борещия се за промоция тим на Хонка ще спечели този мач. Не са изминали и два месеца от онзи злополучен мач за домакините от първия кръг, а оттогава нещата едва ли са се променили кой знае колко. Прогноза 2.

Екенас – ТПС
Финландия 2
Час – 18:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
ТПС навлезе в отлична форма и спечели в последните четири кръга. Двата тима се изправиха един срещу друг само преди четири дни – отново за първенство – и тогава ТПС спечелиха двубоя с шест безответни гола. Любопитното е, че и шестте гола паднаха преди 55-ата минута на двубоя. Този резултат трябва да говори красноречиво за разликата в моментното състояние на ТПС и Екенас. Прогноза 2.