Най-точните футболни прогнози за Световното първенство днес

Дания – Австралия
Световно първенство
Час – 15:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Дания е на само една стъпка от класирането за осминафиналите, като най-вероятно победата в днешния мач ще им гарантира на 100% участието в следващия етап. Австралия направи добър мач срещу Франция, но това не променя мнението ни, че “Червеният динамит“ е по-класният отбор в този сблъсък и че коефициентът за скандинавската държава е достатъчно изгоден. Прогноза 1.

Франция – Перу
Световно първенство
Час – 18:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Перу загубиха дербито с Дания, което се очакваше да определи вторият отбор от групата, който ще продължи напред, и сега ще трябва да гонят дивото срещу суперфаворита Франция. Дали ще го хванат? Едва ли. Смятаме, че мултимилионната селекция на Дидие Дешан ще спечели и вторият си двубой в групата и също ще си осигури продължаването към следващата фаза още днес. Прогноза 1.

Аржентина – Хърватия
Световно първенство
Час – 21:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Аржентина показа, че изпитва трудности в играта си в изключително тежкия сблъсък с Исландия, докато Хърватия успя да победи на ходом състава на Нигерия. Със сигурност “Шахматистите“ са запазили повече сили след първия кръг, което няма как да не даде отражение на терена, а и по принцип имат достатъчно футболни качества, за да могат да не загубят от Аржентина. Прогноза двоен шанс Х2.

ПС Кеми – РоПС Рованиеми
Финландия
Час – 17:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Гостите са на второ място във временното класиране на Вейкауслигата, радвайки се на най-добрата защита в първенството – те запазиха 9 сухи мрежи в 14-те кръга до момента, което е впечатляващо постижение. Запазиха суха мрежа и в двубоя си срещу ПС Кеми от първото завъртане на шампионата, спечелен с 3:0. Домакините продължават да заемат предпоследното място в класирането и ще бъдат в ролята на големи аутсайдери днес следобяд. Прогноза 2.