Прогнози за 21.06.2019 г.

Еквадор – Чили
Копа Америка
Час – 02:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Много болезнено започна Копа Америка за еквадорския отбор. Загубата от Уругвай се очакваше, но все пак резултатът 4:0 е притеснителен. Разбира се, ранният червен картон на Кинтерос не им помогна, но въпреки това представянето им беше на много ниско ниво. На другия полюс бяха чилийците, които със същия резултат – 4:0 – победиха азиатския гост Япония. Чили вероятно ще победи и в тази среща. Прогноза 2.

Франция U21 – Хърватия U21
ЕП до 21 г.
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Франция винаги са били известни със силните си юношески отбори, които след това се оказват много полезни и на мъжкия национален отбор. Страхотни футболисти не липсват и в този френски отбор. Всъщност, повечето “Петли“ от тима са вече наложени играчи в големи европейски отбори. На над 350 млн. се оценява този отбор, което е много повече от почти всички мъжки отбори в света. Класата им си пролича в първия мач, когато победиха друг много силен тим – английския. Днес те ще пресъздадат финала от Световното за мъже срещу Хърватия. Хърватите не се радват на най-силното си поколение и те загубиха с 4:1 на старта на Европейското и то от Румъния. Прогноза 1.

Англия U21 – Румъния U21
ЕП до 21 г.
Час – 19:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Въпреки че младите англичани загубиха в първия рунд, а румънците спечелиха, очакваме днес ролите да се обърнат. И при “Трите лъва“ има много играчи, които вече са утвърдени в отбори от Висшата лига на Англия. Румънците имат един от най-добрите млади вратари в Европа – Йонут Раду от Дженоа, но на всички други постове отстъпват на англичаните. Прогноза 1.

Египет – Зимбабве
Купа на Африканските Нации
Час – 23:00
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Първенствата на Южна и Северна Америка са в разгара си, а днес започва и шампионатът на Африка, в който домакин е Египет и те посрещат Зимбабве в откриващ сблъсък в Кайро. Тимът на Египет е ясен – всички го видяхме на Световното и всички знаем за неговите звезди Салах и Елнени. За зимбабвийския състав можем да кажем, че най-скъпият им играч е оценен на 6 млн. евро и играе в белгийското първенство. Тимът никога не е имал сериозни успехи и ще му е трудно да премине групите. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.