Квалификации за Лига Европа от Prognozi365.com

Левски – Марибор
Квалификации за Лига Европа
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Левски ни изненадаха в първия мач и сега можем да бъдем далеч по-големи оптимисти за представянето им. Те се държаха като равен с равен в Словения, което означава, че в домакинския си мач имат всички шансове да победят. Още повече, че трибуните на Герена ще са пълни, което очакваме да даде нужното предимство на Сините. Прогноза 1.

ХИК Хелзинки – Берое
Квалификации за Лига Европа
Час – 19:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Оптимисти сме и за Берое. Старозагорци имаха много шансове да спечелят двубоя у дома, но той в крайна сметка завърши при равенство 1:1. Въпреки това, Берое впечатлиха с играта и доказаха, че не са обречени в тази двойка. Смятаме, че днес няма да загубят двубоя и, да се надяваме, при добър развой да са отборът, продължаващ към следващия етап. Прогноза двоен шанс Х2.

Брьондби – Хибърниън
Квалификации за Лига Европа
Час – 21:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Един доста качествен двубой като за този етап на квалификациите за Лига Европа ще се изиграе тази вечер. Брьондби победиха в първия мач като гост и сега задачата им изглежда далеч по-лесна. Хубавото за тях е, че местното първенство вече започна, изиграха и мачове в първия предварителен кръг, докато за гостите мачовете с Брьондби са първите за сезона и определено си личи, че не са в оптимално състояние. Прогноза 1.

ФК Вадуц – Мидтиланд
Квалификации за Лига Европа
Час – 20:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Мидтиланд победиха с 3:0 в първия мач и на практика предрешиха крайния изход от този сблъсък. След показаното в първия мач, не виждаме какво могат да направят домакините, за да запишат поне утешителна победа. Прогноза двоен шанс Х2.