Прогнози за 21.07.2017 г.

Голуей – Дрогеда
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Макар и двата отбора да не правят най-силния си сезон, то домакините поне успяха да победят в миналия кръг силния отбор на Лимерик, докато гостите не могат да се похвалят със същото и вече серията им от срещи без победа набъбна до 12 двубоя. С помощта и на домакинското предимство, очакваме Голуей да се справи със задачата си тази вечер. Прогноза 1.

Сейнт Патрикс – Брей Уондърърс
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.60
Сигурност – 6/10
Докато домакините се намират в зоната на изпадащите, то гостите са в зона Лига Европа във временното класиране към този момент. Любопитното е, че и двата отбора имат приблизително еднакъв брой спечелени точки в своите домакинства и гостувания през сезона, така че тук факторът домакинство едва ли ще помогне на Сейнт Патрикс. Прогноза 2.

Бохемиън – Дери Сити
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Дери Сити през този сезон не се представя на познатото си високо ниво, но все пак нивото им си остава по-високо от това на Бохемиън. Гостите са фаворити в този мач най-малкото и заради серията си от шест поредни победи над днешния противник. Прогноза 2.

Витоша Бистрица – Етър
България
Час – 21:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.00
Сигурност – 4/10
Като много равностоен се приема двубоя между двата новака в българския елит – Витоша Бистрица и Етър. И двата отбора загубиха дебютните си мачове преди седмица и сега ще се постараят да не загубят и втория си мач. Нашите предположения са за равенство с малко голове – 0:0 или 1:1. Прогноза Х.