Прогнози за 21.09.2018 г.

Монако – Ним
Франция
Час – 21:45
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Статистиката ни подсказва, че трябва да има голове в този мач. Домакините от Монако имат три оувъра в петте кръга от началото на сезона, а резултатите на Ним са още по-интересни – четири от петте им мача са с поне 4 попадения, а в три от тях видяхме и по 6-7 гола. Прогноза Над 2,5 гола.

Сасуоло – Емполи
Италия
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Отлично е представянето на Сасуоло през новата кампания, особено в мачовете им като домакин, където тимът победи Дженоа и Интер. Отлична за тях е и историята на преките съперничества, тъй като последните три мача между двата отбора завършиха с победа за тима на “Черно-зелените“. Емполи не впечатлява кой знае колко и за нас ще бъдат аутсайдери на “Чита дел Триколоре“. Прогноза 1.

Хераклес – Де Граафшап
Холандия
Час – 21:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Хераклес се радва на силно и много резултатно начало. Тимът спечели три от последните си четири срещи и в тях отбеляза цели 12 попадения. Що се отнася до мачовете им на собствен терен, те имат два триумфа от две срещи. Завръщащият се в Ередивизи тим на Де Граафшап започна със сензационен успех над Фейенорд, но след това достигна до само точка в следващите четири кръга. Прогноза 1.

Корк Сити – Дъндалк
Ирландия
Час – 21:15
Прогноза – 2
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Днес ще се изиграе и ключов сблъсък за титлата на ориентиращото се към приключване ирландско първенство, на което в момента лидер е Дъндалк с шест точки аванс и мач по-малко от преследвача си Корк Сити. Евентуалната днешна победа ще се окаже на 99% шампионска за Дъндалк и според нас ще си я вземат, най-вече заради сериозния срив в играта на домакините, които имат само една точка в последните три кръга и по този начин изостанаха сериозно в борбата за първото място. Прогноза 2.