Прогнози за 21.11.2016 г.

УБА – Бърнли
Англия
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.95
Сигурност – 7/10
Бърнли спечелиха доста точки от началото на шампионата, но има коренна разлика между представянето им у дома и като гост. Като домакини са спечелили 13 точки и са един от най-силните отбори в това отношение, но като гости до момента имат само една спечелена точка и голова разлика 1:9. Уест Бромич Албиън се представя на едно стабилно ниво, а в последния кръг биха като гост шампиона от миналия сезон Лестър. На “Дъ Хотърнс” фаворитът според нас е само един. Прогноза 1.

Терек Грозни – Том Томск
Русия
Час – 18:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Терек Грозни правят отлична кампания до момента, спечелвайки 24 точки. Тимът има четири победи и един равен в последните си пет мача. Противникът им е на последно място в класирането, а в последните си шест срещи успя да завоюва едва една точка. Освен това, Терек Грозни са в серия от пет поредни домакински победи срещу Том Томск, всичките със запазена суха мрежа. Прогноза 1.

Нефтохимик – Локомотив Горна Оряховица
България
Час – 17:30
Прогноза – Х
Коефициент – 3.20
Сигурност – 4/10
Днес ще се изиграе и една битка в българското първенство между два отбора, които вероятно ще са замесени в битката за оцеляване на края на сезона. Двата тима са на съответно 12-то и 13-то място в нашето първенство от 14 отбора с равен актив от точки – по 11. Двата тима завършиха без да се победят в началото на сезона, като по същия начин завърши и последния им двубой от миналия сезон в Б група. Големи ни изглеждат шансовете да не се победят и днес. Прогноза Х.

Атромитос – Паниониос
Гърция
Час – 19:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.25
Сигурност – 6/10
Ще заложим най-вече за домакинското предимство и за сериозното преимущество на Атромитос в директните срещи. В последните пет преди двубоя, Атромитос имат четири победи и един равен. Смятаме, че тези два фактора ще се окажат достатъчни за победата на Атромитос в този иначе равностоен двубой. Прогноза 1.

ТВ програма за мачовете днес
17:30ч.  Нефтохимик – Локо ГО -> Diema Sport
21:15ч.  Мюнхен 1860 – Кайзерслаутерн -> EuroSport
22:00ч.  УБА – Бърнли -> Diema Sport 2