Футболни прогнози за днес

Видеотон – Уйпещ
Унгария
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Отборът на Видеотон (или както вече се нарича – МОЛ Види) занемари местната лига за сметка на участието си в Лига Европа, но прави впечатление, че слабите резултати на отбора са след негов двубой в европейския турнир, докато преди международната среща тимът взима трите точки в местния шампионат. Сега има много време до двубоя им в Лига Европа, така че шампионите ще могат да се фокусират върху двубоя си срещу Уйпещ, а това е доста удобен съперник за тях, срещу който имат 6 победи и 2 равенства в последните 8 мача. Сравнително високият коефициент, домакинският фактор и по-високото ниво на Видеотон ни водят към нашата прогноза – единица.

Хартлипул – Джилингам
Англия ФА Къп
Час – 21:45
Прогноза – 1Х
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Тук логиката ни е проста – след като в първия мач Хартлипул достигна до равенството като гост, сега шансовете им да не загубят трябва да са достатъчно големи, за да си заслужава този залог. Джилингам са с една дивизия по-напред от Хартлипул, но представянето им там (Лига Едно) не е блестящо и са на точка от зоната на изпадащите. Прогноза двоен шанс 1Х.

Виртус Ентела – Олбия
Италия 3
Час – 15:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Виртус Ентела е перфектен в малкото си изиграни мачове този сезон (тимът изигра само пет мача и спечели всеки един от тях) и е много вероятно още този сезон да се завърне в Серия Б. Скромният тим на Олбия от своя страна най-вероятно пак ще се бори за оцеляването си, след като е с една победа за девет кръга. Никак не е малка разликата между тези два отбора. Прогноза 1.

Арзакена – Новара
Италия 3
Час – 15:30
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.55
Сигурност – 9/10
Залогът за малко голове е нещото, което първо изскача след прегледа на статистиката на тези два тима. В 5 от последните 6 двубоя на Арзакена е паднал само един гол, а 5 от последните 6 мача на Новара също са с Под 2,5 гола, каквато е и прогнозата ни за този сблъсък на дъното в Серия Ц.