Прогнози за 21.11.2019 г.

Антверпен – Гент
Белгия
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.40
Сигурност – 6/10
Антверпен не е лесен отбор за побеждаване в домакинските си срещи. Те изиграха 6 такива и в тях спечелиха 16 точки – тоест, загубили са само 2 пункта по пътя си. В същото време, Гент не е най-неприятния съперник, за когото можеш да се сетиш да ти гостува. Гостите играят трудно извън дома и печелят още по-трудно – само 1 път в 7 мача като гост този сезон. Ще заложим за успех на домакините. Прогноза 1.

Фремад Амагер – Кьоге
Дания 2
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.35
Сигурност – 6/10
Предимството е на страната на Кьоге поне що се отнася до преките двубои. И двата отбора е правят голяма разлика между гостуване и домакинство поне ако съдим по спечелените им точки, така че залагаме за отборът с повече успех в последните 5 кръга и много повече победи в h2h срещите. Прогноза 2.

Нутоден – Осане
Норвегия Квалификация за 1. Дивизия
Час – 20:00
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Очакваме малко голове в тази първа финална квалификация за място във втората дивизия на Норвегия – 1. Дивизия. През миналия сезон, когато Нутоден и Осане играеха в една лига, техните два мача помежду им съдържаха общо един гол. Сега спецификата на двубоя също подсказва за подобно нещо. Мачът е много важен, а освен това си има и реванш, така че може да се предполага изчакване и оставяне на развръзката за обратния сблъсък след три дни. Прогноза Под 2,5 гола.

Прогресо Монтевидео – Серо Ларго
Уругвай
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Прогресо Монтевидео е с 1 загуба след 12 кръга в уругвайското първенство и се готви да оглави класирането след този мач. Очакваме да успеят да го направят, защото представянето на Серо Ларго не е толкова добро, особено в последните няколко двубоя. Прогноза 1.