Франция Лига 1 безплатни прогнози

Сент Етиен – Нанси
Франция
Час – 21:50
Прогноза – 1
Коефициент – 1.85
Сигурност – 7/10
8-мият във временното класиране Сент Етиен е домакин на 15-ия Нанси. Новакът в елита Нанси не успя да спечели нито едно от последните си седем гостувания. Сент Етиен е отборът с повече възможности и със съдействието на домакинското предимство би трябвало да се справи. Прогноза 1.

Нант – Монпелие
Франция
Час – 21:50
Прогноза – 1
Коефициент – 2.25
Сигурност – 6/10
И тук очакваме домакинското предимство да окаже решаващо значение. Монпелие все още не може да запише победа като гост, въпреки че вече игра девет пъти далеч от дома си. Нант са длъжни да се възползват от тази слабост в играта на гостите. Прогноза 1.

ПСЖ – Лориен
Франция
Час – 21:50
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Въпреки слабата форма на домакините, не можем да си представим, че няма да могат да се справят и с последния в класирането Лориен, който има само две спечелени точки в деветте си гостувания до момента. Всяка логика сочи, че домакините трябва да спечелят и при това убедително. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Бордо – Ница
Франция
Час – 21:50
Прогноза – 2
Коефициент – 3.00
Сигурност – 4/10
Не виждаме причина за толкова висок коефициент на гостите. Те правят сезона на живота си и имат съвсем реални шансове да се борят за титлата, а мястото им в зона Шампионска лига изглежда до голяма степен сигурно на този етап. Днес те играят срещу намиращия се в ужасна форма тим на Бордо. Домакините загубиха последните си два мача с по 4:0. Прогноза 2.