Актуални футболни прогнози

Ейбар – Хирона
Испания
Час – 20:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
В този двубой между два сравнително равностойни отбора (и двата правещи силен сезон, между другото) ще заложим за отбора, който има домакинското предимство на своя страна и който се намира в една идея по-добра форма. Ейбар има 4 победи и 1 равен в последните си пет мача и е в серия от 3 поредни домакински победи. Противникът им, Хирона, има 2 победи, 2 равенства и 1 загуба в последните си 5 двубоя. Прогноза 1.

ВВСБ – Рода
Купа на Холандия
Час – 19:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Не очакваме изненади в този осминафинал за купата на Холандия. Отборът-домакин се състезава в третата дивизия на Холандия и дори там е в долната половина на таблицата, така че е истинско чудо, че успя да се класира за този етап на турнира. Рода все пак е отбор от Ередивизи и би трябвало да притежава достатъчно класа, за да се справи с ВВСБ. Прогноза 2.

Чезена – Палермо
Серия Б
Час – 21:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.40
Сигурност – 6/10
Палермо е фаворит в този двубой и като цяло фаворит за бързо завръщане в Серия Б. Гостите са лидери в класирането и нямат нито една загуба в деветте си гостувания до момента, така че можем да очакваме да надиграят 16-ия Чезена. Прогноза 2.

Бари – Парма
Серия Б
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Тимът на Бари е втори в класирането и най-силен домакин в първенството, след като спечели цели 8 домакинства от 10 възможни. Възродената Парма е на трето място в таблицата, но очакваме домакинският фактор да окаже решаващо влияние. Прогноза 1.