Прогнозите за Лига Европа 2017

Сент Етиен – Манчестър Юнайтед
Лига Европа
Час – 19:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.40
Сигурност – 4/10
Манчестър Юнайтед свърши своята работа през миналата седмица и днес ги очаква един протоколен двубой във Франция. С оглед на тежката програма на гостите и на традициите им на несериозно отношение към подобни мачове, не смятаме, че „Червените дяволи“ ще положат необходимите усилия, за да спечелят този мач. Домакините също добре знаят, че мачът е решен. Очакваме и двата отбора да се задоволят с равенството. Прогноза Х.

Фенербахче – Краснодар
Лига Европа
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.75
Сигурност – 8/10
Тук битката ще е много по-ожесточена. Краснодар спечелиха първия мач с 1:0, но в Турция ще им е много, много по-трудно. Винаги се играе трудно на стадиона на „Фенерите“, особено във важните европейски мачове. Турският състав е по-добър от противника си и с помощта на верните си фенове би трябвало да стигне до победата. Прогноза 1.

Севиля – Лестър
Шампионска лига
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 8.00
Сигурност – 3/10
Смятаме, че букмейкърите сериозно подценяват Лестър. Макар представянето им в Англия да е трагично, трябва да се отбележи, че те се представиха на много по-добро ниво в групата си в Шампионската лига и успяха да я спечелят без никакви проблеми, докато Севиля трябваше да трепери до края за второто място. Не можем да кажем, че „Лисиците“ са фаворити за победата, но шансовете им са по-големи от предлаганите коефициенти и си заслужава да се опита тяхна победа с малък залог. Прогноза 2.

Валенсия – Реал Мадрид
Испания
Час – 19:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
В отложен мач от испанското първенство, един срещу друг излизат Валенсия и Реал Мадрид. Домакините определено са много далеч от най-силните си години и дори вероятността за изпадане не изглежда толкова минимална с оглед на продължаващото им слабо представяне. Реал Мадрид пък е основен кандидат за титлата, играе много силно и победата в този мач напълно им приляга. Прогноза 2.