Международни приятелски мачове 2017

Германия – Англия
Приятелски мач
Час – 21:45
Прогноза – Х
Коефициент – 3.60
Сигурност – 4/10
В днешния ден, изпълнен най-вече с приятелски двубой на националните гарнитури, най-сериозно се откроява сблъсъкът между Германия и Англия. В последния приятелски мач между двата отбора, изиграл се преди година, Англия победи с 3:2, но пък Германия може да се похвали с победата в предходния сблъсък между двата тима. И Англия, и Германия записаха равенства в последните си контроли от ноември – англичаните направиха зрелищно 2:2 с Испания, докато немците направиха не толкова зрелищно нулево равенство с Италия. Иначе и двата тима са много солидни в квалификационните си групи за Мондиала в Русия. Нито един от тях няма допуснат гол до този момент, което е повече от впечатляващо. Очакваме да видим интересен и равностоен мач, който е много вероятно да не излъчи победител. Прогноза Х.

Шотландия – Канада
Приятелски мач
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
За разлика от спортове като хокея, във футбола канадците все още са много далеч от силните страни. В последната им контрола, отборът на Бермуда опъна на два пъти канадската мрежа, а преди това тимът загуби от Южна Корея и Мароко (2:0 и 4:0). Шотландия е солиден европейски отбор с добри футболни качества и традиции. Домакините са големи фаворити за победата. Прогноза 1.

Чехия – Литва
Приятелски мач
Час – 19:00
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
И тук имаме ясно изразен фаворит. Чехите са традиционно силен европейски отбор с многобройни участия на големи форуми, докато Литва в момента не е нищо повече от отбор от среден калибър. В Чехия домакините спокойно могат да спечелят с разлика. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.