Прогнози за 22.03.2019 г.

България – Черна гора
Квалификации за Европейско първенство
Час – 19:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Колкото и да ни се иска да бъдем оптимисти за началото на българския национален отбор в европейските квалификации, не можем да не отчетем по-класните футболисти в черногорския състав. Играчи като Стефан Савич от Челси и Адам Марушич от Лацио са футболисти, за които само можем да си мечтаем към този момент. Черногорците все още не намират място на голям форум, но бяха много близо до това постижение на световните квалификации, когато сривът в последните два кръга не им позволи да вземат второто място. Смятаме, че ще е трудно за момчетата на Петър Хубчев да измъкнат победата тук. Прогноза двоен шанс Х2.

Англия – Чехия
Квалификации за Европейско първенство
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Другият мач от нашата група тази вечер е между Англия и Чехия. Англичаните преживяват възход в днешни времена. След полуфинала на Световното първенство те направиха отличен турнир на Лигата на Нациите и достигнаха до първото място в компанията на Испания и Хърватия. Чешкият тим не прави силни мачове в гостуванията си и очакваме да се даде лесно на “Трите лъва“. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Португалия – Украйна
Квалификации за Европейско първенство
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Португалия също се представи блестящо в последните си официални мачове, завършвайки първа в Лигата на нациите дори и в отсъствието на голямата им звезда Кристиано Роналдо. Шампионът от последното европейско първенство е фаворит в Група B на европейските квалификации и смятаме, че ще се справи срещу най-силния си опонент Украйна. Прогноза 1.

Андора – Исландия
Квалификации за Европейско първенство
Час – 21:45
Прогноза – 2 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Слабата 2018 г. не може да изтрие всичко, което направи исландският национален отбор в предходните години, класирайки се за последните два големи турнира. Срещу отбор, който има само няколко професионални играча и то професионалисти на най-ниско ниво, островитяните трябва да победят без замисляне. Прогноза 2 с азиатски хендикап -1,5 гола.