Европейски футбол

Хамбургер – Вердер Бремен
Германия
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.40
Сигурност – 6/10
Битка в дъното на класирането. Ако домакините спечелят, те ще могат да се чувстват до на 99,99% сигурни за оцеляването си. Вердер дори и при победа няма да бъдат много сигурни в оставането си при най-добрите. Хамбургер спечелиха през есента с 3:1 като гост. За нас ще е изненада, ако не спечелят още веднъж. Прогноза 1.

Боавища – Белененсеш
Португалия
Час – 22:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Тук единият отбор се бори за оцеляване, а другият не се бори за нищо. Мачът е от много по-голямо значение за домакините. Те са на само две точки от зоната на изпадащите и победата днес е много важна за спокойствието им. Гостите не се борят за нищо и за тях не би било голям проблем, ако паднат днес. Прогноза 1.

Лас Палмас – Еспаньол
Испания
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 3.40
Сигурност – 4/10
В тази двойка и двата отбора не се борят за нищо, така че ще потърсим успех на отбора с по-голям коефициент. Еспаньол победиха през есента днешния си противник. Шансовете им за нова победа не са никак малки и при този коефициент си заслужава да се потърси техен успех. Прогноза 2.

Престън Норт Енд – Бърнли
Англия Чемпиъншип
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Бърнли без съмнение ще бъдат по-мотивирания отбор. Те са на второто място, което дава място във Висшата лига, но са с равни точки с третия, така че всяка победа е задължителна за тях. Остават три кръга до края, така че място за грешки няма. Бърнли в действителност много трудно бъркат. Те все още не са загубили мач през тази година. А срещу днешния си противник имат 5 победи в последните 6 мача. Прогноза 2.