Предложения за футболни залози

Хаугесунд – Розенборг
Норвегия
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Розенборг спечелиха последните си три мача срещу Хаугесунд, като последното гостуване бе спечелено с разгромното 6:0. А през този сезон гостите започнаха по един прекрасен начин и са убедителни лидери в класирането след девет победи от единадесет мача. Хаугесунд също се представят стабилно според възможностите си, но все пак са далеч от Розенборг. Далеч по-малки са и шансовете им за успех днес. Прогноза 2.

Стромгодсет – Волеренга
Норвегия
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Домакините записаха 20 точки в първите 11 кръга на първенството, докато гостите имат двойно по-малко – 10 точки – след като загубиха в 7 от първите 11 кръга. Стромгодсет се определя от специалистите като много по-класния тим. Ние също сме на това мнение и ще заложим за тях. Прогноза 2.

Хобро – Копенхаген
Дания
Час – 17:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Сезонът е предрешен и за двата отбора три кръга преди края. Домакините са сигурен изпадащ с жалките 15 точки в 30 изиграни кръга. Те са на 12 точки от най-близкия си съперник и нямат и теоретичен шанс да ги настигнат. Копенхаген пък са сигурен шампион с 65 пункта, с 10 повече от втория в класирането. Очевидно разликата в нивото на двата отбора е огромна. Всичко освен победа за гостите би било огромна сензация. Прогноза 2.

Рандерс – Мидтиланд
Дания
Час – 14:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.55
Сигурност – 6/10
Мидтиланд спечелиха всеки един от последните си шест мача срещу днешния си съперник. За тях е много важно да го победят и днес, защото по този начин ще завоюват място в Европа. Рандерс нямат за какво да играят и няма да е проблем за тях, ако днес регистрират седмата си поредна загуба от Мидтиланд. Прогноза 2.