Прогнози за понеделник (22.05.2017)

Пескара – Палермо
Италия
Час – 21:45
Прогноза – 2
Bet365 – 3.10
Сигурност – 4/10
И за двата отбора е ясно, че ще изпаднат, но поне при гостите се вижда някакво съживяване в последните кръгове, след като направиха две победи и един равен за последните си три мача. Пескара пък допуснаха само поражения в последните пет кръга и са бетонирани на последното място с тези едва 14 спечелени точки за целия сезон. Палермо се представи по-добре в последните няколко мача между двата тима, което допълнително ни дава увереност, че могат да спечелят трите точки в този мач и да поизмият срама от слабия сезон. Прогноза 2.

Акранес – Гриндавик
Исландия
Час – 22:15
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
И двата отбора участваха в голови фиести във всеки един свой мач от началото на сезона в исландското първенство, от което изминаха три кръга. Всеки един от мачовете и на двата отбора до момента беше оувър, като в двубоите на домакините се отбелязаха средно пет гола, а в тези на гостите – почти по четири. Като знаем и високия процент на оувърите в Исландия като цяло, безспорно смятаме, че този залог си заслужава. Прогноза Над 2,5 гола.

Хафнафьордур – Фьолнир
Исландия
Час – 22:15
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Домакините, които са шампиони от миналия сезон, винаги се представят много успешно срещу днешния си опонент, като имат спечелени седем мача от последните седем директни срещи. Прогноза 1.

Валур – Рейкявик
Исландия
Час – 21:45
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Статистиката говори сама за себе си – в осем от последните десет мача между двата тима се вкараха три или повече гола. Напълно логично е да очакваме това да се случи и тази вечер. Прогноза Над 2,5 гола.