Футболни прогнози за днес

ИФК Мариехамн – ФК Лахти
Финландия
Час – 19:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.10
Сигурност – 4/10
Двата отбора завършиха с равен брой точки през миналия сезон, а едва ли и през този ще ги разделя голяма разлика. Съставът на гостите изглежда има известно игрово предимство към този етап от сезона, но пък домакинският фактор ще помогне на ИФК Мариехамн и ще изравни силите. Прогноза Х.

ХИК Хелзинки – Интер Турку
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Отборът на ХИК Хелзинки се очаква да повтори успеха си от миналия сезон, когато спечелиха кампанията с аванс от 20 точки пред втория. В същото първенство, Интер Турку завършиха на девето място – същото място, на което се намират и в момента. Факт е, че Интер не е най-удобния съперник за ХИК през последните години, но разликата в класите е достатъчно голяма, за да можем да игнорираме това. Прогноза 1.

ВПС Вааса – КуПС Куопио
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – Х
Коефициент – 3.20
Сигурност – 4/10
3 от последните 4 мача между тези два финландски отбора завършиха с равенство. Равенства ВПС Вааса записаха и в 4 от последните 7 кръга, като само веднъж в последните седем рунда претърпяха поражение. Букмейкърите смятат КуПС за фаворит, но според нас отборът-домакин има достатъчно възможности, за да достигне до едната точка. Прогноза Х.

ПС Кеми – Илвеш
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
ПС Кеми оцеля през миналия сезон, но през този най-вероятно ще им е доста по-трудно, въпреки че го започнаха с победа. След нея обаче, домакините спечелиха една точка в седем двубоя и това ги оставя на последното място към момента. Илвеш, които завършиха трети и си извоюваха участие в Европа, ще победят в тази среща според нас. Прогноза 2.