Прогнози за 22.05.2019 г.

Верона – Пескара
Италия
Час – 22:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.10
Сигурност – 4/10
Верона и Пескара ще определят в два мача кой ще играе във финалния плейоф за влизане в Серия А. Двата тима завършиха сезона по еднакво слаб начин, но и двата успяха да се вдигнат за първия четвъртфинален плейоф. Верона победи Перуджа с 4:1, а Пескара се справи със Салернитана с 2:0. Сега очакваме силите да бъдат доста по-изравнени особено в първия мач. Прогноза Х.

Динамо Букурещ – Поли Яши
Румъния
Час – 21:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Динамо Букурещ е на път да завърши като шампион на групата на изпадащите в румънското първенство. Тимът спечели всичките си домакински двубои, както и няколко гостувания, включително и това на Поли Яши. Процентът на успеваемост на гостите е доста по-нисък и като гост в Букурещ ще се учудим, ако не загубят. Прогноза 1.

Дунареа Калъраш – Конкордия
Румъния
Час – 18:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Още два отбора от групата на изпадащите в румънския шампионат, които обаче са класирани на предпоследно (Дунареа) и последно (Конкордия) място. И, докато Конкордия ще отпадне със сигурност, след като спечели 1 победа в последните си 25 мача, гостите имат много големи шансове да се спасят, но не и ако не спечелят като домакин на последния. Те много трудно вкарват голове, но смятаме, че ще достигнат до поне един такъв срещу най-слабата защита в първенството. Прогноза 1.

Шахтьор Донецк – Динамо Киев
Украйна
Час – 19:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Голямото дерби на Украйна идва в момент, когато вече титлата на практика е решена. При победа на Шахтьор тя може да се реши и на теория. Титлата за Шахтьор ще бъде напълно заслужена, тъй като те играят системно по-добре от прекия си конкурент. Очакваме да докажат това с трета поредна домакинска победа над Динамо. Прогноза 1.