Прогнози за 22.06.2018 г.

Бразилия – Коста Рика
Световно първенство
Час – 15:00
Прогноза – 1 ПП
Топ Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Двубоят на Бразилия срещу Коста Рика се явява задължителен за “Селесао“ с оглед на равенството срещу Швейцария в първия кръг. Нашето мнение за този двубой е, че Неймар и компания ще вземат ранен аванс в резултата и ще водят на почивката. Дори и при равенството срещу Швейцария, на почивката те водеха с 1:0 и след това се отпуснаха. Коста Рика едва ли ще устискат цяло едно полувреме срещу могъщата Бразилия. Прогноза 1 първо полувреме.

Сърбия – Швейцария
Световно първенство
Час – 21:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.05
Сигурност – 4/10
Много равностоен се очаква да бъде този мач и равенството изглежда като може би крайният резултат с най-висока резултатност с оглед на изравнените сили и големият залог на двубоя – до известна степен, ремито ще устройва и Сърбия, и Швейцария. Прогноза Х.

Нигерия – Исландия
Световно първенство
Час – 16:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.80
Сигурност – 6/10
Исландия оставиха доста по-добри впечатления с играта си в първия кръг от Нигерия. “Викингите“ изнесоха впечатляващ мач срещу Аржентина, точката от който бе напълно заслужена. В същото време, Нигерия бе един от най-слабите отбори в първия кръг на турнира, а безидейната и демотивирана игра срещу Хърватия бе логично продължение на много слабите им резултати в контролните срещи преди Мондиала. Прогноза 2.

Днепър Могильов – Торпедо Минск
Беларус
Час – 19:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.20
Сигурност – 4/10
Днепър Могильов и Торпедо Минск се представят доста слабо през този сезон, като най-добрият резултат, до който успяха да достигнат в последните 10 кръга, бе равенството. С равенство приключиха последните два мача между тях, като за такова ние ще заложим и в днешния им мач. Друга опция за залог би била залог за Под 2,5 гола с оглед на трагичната успеваемост на нападението на двата тима – общо 10 гола в 24 мача. Прогноза Х.