Прогнози за 22.06.2019 г.

Перу – Бразилия
Копа Америка
Час – 22:00
Прогноза – Х ПП
Коефициент – 2.50
Сигурност – 6/10
Бразилия изпитва трудности в групата си. В първия мач срещу Боливия нямаше голове до почивката, но през второто полувреме “Селесао“ вкара три попадения. Във втория кръг отново нямаше голове в мача им срещу Венецуела през първото полувреме, а този път и втората част завърши с равенство. Перу също беше равен на полувремето и в двата си мача до момента, така че можем да очакваме и в този решителен двубой за първото място в групата да няма определен победител до почивката. Прогноза Х Първо полувреме.

Боливия – Венецуела
Копа Америка
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Докато Венецуела не загуби нито един от двата си мача и всъщност няма и допуснат гол (0:0 завършиха и двата им мача), то Боливия е с 0 точки и 6 допуснати гола. За домакините вече няма реален шанс да се класират, но Венецуела ще продължи напред при победа. Те са по-качественият отбор и ще са пределно мотивирани да бият слабака в групата. Прогноза 2.

Нигерия – Бурунди
Купа на Африканските Нации
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Нигерия не е в най-силния си период и трудно ще спечели Купата на Африканските Нации, но срещу Бурунди не би трябвало да имат никакви проблеми. Играчи от Премиър лийг като Ндиди и Айоби са далеч напред пред отбор, който имат само един играч, който е оценен на над 1 млн. евро. Прогноза 1.

Стромгодсет – Молде
Норвегия
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Молде спечели и последното си домакинство, и последното гостуване на Стромгодсет. Сега виждаме всички предпоставки да победят отново, тъй като те правят много силен сезон и са лидери в класирането, докато домакините са най-слабо представящия се тим в цялата дивизия с по-малко от една точка средно на кръг до момента. Прогноза 2.