Най-прогнозирани футболни мачове за деня

Голуей – Уексфорд
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
5-ият във временното подреждане Голуей приема предпоследния Уексфорд. Гостите показаха толкова слаби игри в последните кръгове, че не се вижда как ще могат да направят нещо, още повече в мач като гост. Те са в серия от 5 поредни загуби. В началото на сезона паднаха от Голуей с 0:2 у дома, сега като гост определено шансовете им са още по-малки. Прогноза 1.

Бохемиън – Дери Сити
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 1Х
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Дери Сити изглеждат на хартия по-добрия отбор, но техните силни изяви са предимно в домакинските им двубои. Като гост представянето им може да се окачестви като посредствено. Те имат само една победа в последните си четири гостувания. Бохемиън подобриха много формата си и имат само една загуба в последните шест кръга. Домакините имат и самочувствието от четирите победи в последните пет мача срещу Дери Сити. Очакваме Бохемиън да бъдат по-добрият отбор и поне да не загубят. Прогноза двоен шанс 1Х.

Бран – Олесунд
Норвегия
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
И тук домакинският фактор има много голямо значение. Бран спечелиха последните си шест мача у дома, в които допуснаха едва един гол. Олесунд не се представят на нужното ниво в гостуванията си и за завоювали само четири точки в осем мача далеч от дома. А като добавим към всичко това, че Бран успяха да Олесунд като гост в първия мач от първенството, не се и съмняваме в днешната им победа. Прогноза 1.

Арка Гдиня – Висла Краков
Полша
Час – 21:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.30
Сигурност – 6/10
Висла Краков имат шест успеха в последните си седем директни сблъсъка с този противник. Вярно е, че тези мачове са от преди няколко години, но са достатъчно показателни за това колко неудобен отбор е Висла Краков за Арка Гдиня. Домакините сега са новаци в елита и стартираха сезона със загуба. Висла пък започнаха новия сезон с победа срещу силен съперник и всичко това ни кара да мислим, че залогът за гостите е умно решение. Прогноза 2.