Прогнози за 22.07.2018 г.

Илвеш – ПС Кеми
Финландия
Час – 17:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Макар, че Илвеш показа в Лига Европа, че не е нищо повече от Славия, това е доста сериозен отбор за финландските стандарти и това, че си е спечелил място в европейските клубни турнири, доказва нашето твърдение. Дори и сега те са на само 5-6 точки от зона Европа, като това е отборът с най-малко допуснати голове в домакинските двубои – само 3 в 8 домакинства. ПС Кеми е последният във Вейкауслигата с 5 загуби и 1 равен в последните 6 кръга. Прогноза 1.

КуПС Куопио – ВПС Вааса
Финландия
Час – 17:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Отличните резултати на ВПС Вааса ни карат да мислим, че те няма да се дадат никак лесно срещу КуПС. Гостите спечелиха 5 пъти в последните 6 кръга на Вейкауслигата, а сериозните им изяви като цяло през кампанията им позволяват да делят третата позиция във временното подреждане. Резултатите на КуПС с нищо не са по-добри, напротив, а и нямат предимство в преките двубои, така че ставката за двоен шанс Х2 изглежда съблазняващо.

Уотърфорд – Шамрок Роувърс
Ирландия
Час – 17:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.70
Сигурност – 6/10
Основното нещо, което ни кара да мислим, че победата ще отиде при Уотърфорд, е силните домакински изяви на този отбор и слабите мачове като гост на съперника им. 29 точки има през сезона Уотърфорд у дома, докато точките като гост на Шамрок са само 10. Освен това, Уотърфорд и като цяло имат 7 точки аванс пред Шамрок в таблицата на Ирландската висша лига. Прогноза 1.

Слиго Роувърс – Дъндалк
Ирландия
Час – 21:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Дъндалк, със своите десет поредни шампионатни победи, няма как да няма сериозно предимство срещу най-слабия домакин в Ирландия Слиго Роувърс. Прогноза 2.