Брага – Рио Аве
Португалия
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Брага започнаха сезона с победа като гост, докато Рио Аве допуснаха загуба у дома. Брага спечелиха последните си четири домакинства на Рио Аве и то доста убедително с резултати 1:0, 5:1, 3:0 и 3:0. Смятаме, че и днес Брага няма да имат сериозни проблеми с изковаването на победата. Прогноза 1.

Арсенал Тула – Газовик Оренбург
Русия
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.40
Сигурност – 6/10
И двата отбора влязоха в елита от втората дивизия. Арсенал Тула загубиха двата си мача като гост, но у дома успяха да победят силния отбор на Рубин Казан. Газовик път успяха да спечелят само една точка от досегашните три кръга, въпреки че имаха две домакинства. Тимът на Арсенал изглежда една идея по-подготвен за елита, а домакинското предимство само може да им помогне за победата. Прогноза 1.

Есберг – Одензе
Дания
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Домакините са в страшно слаба форма от началото на новия сезон, записвайки една точка в първите пет кръга. Тимът на Одензе се представя доста по-солидно. Макар трудно да намира пътя до победата, този отбор все още е непобеден. Одензе спечелиха последните си два мача срещу Есберг, което е добра основа за днешната им нова победа. Прогноза 2.

Верея – Ботев Пловдив
България
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 3.00
Сигурност – 5/10
Много добър коефициент за Ботев. Със сигурност това няма да е лесен мач за тях, но просто коефициентът си заслужава да се пробва. Верея изненадаха цяла България с победата си срещу ЦСКА, но в останалите мачове не впечатлиха с нищо. Ботев играе стабилно, победи Славия, направи равен с Локомотив и загуби очаквано от Лудогорец. „Канарчетата“ са една идея по-добрия отбор. Прогноза 2.