Прогнози за 22.08.2017 г.

Астана – Селтик
Шампионска лига Плейоф
Час – 18:20
Прогноза – 2
Коефициент – 2.40
Сигурност – 6/10
Първият мач бе достатъчно показателен за това кой е по-добрият отбор и кой заслужава повече мястото си в групите на Шампионската лига. Победата на “Детелините“ с 5:0 едва ли позволява дори и на най-фанатизираните фенове на казахстанския отбор да се надяват на нещо. Смятаме, че играчите на Брендан Роджърс няма да се отпуснат в реванша и ще запишат още една победа. Прогноза 2.

Риека – Олимпиакос
Шампионска лига Плейоф
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.70
Сигурност – 6/10
Олимпиакос не успяха да свършат напълно работата си в Гърция и сега ще им се наложи да се напънат максимално в Хърватия. Победата с 2:1 все пак ги прави фаворит за продължаването към групите, а в нашите очи те са и фаворити за победата на хърватска земя. Прогноза 2.

Ница – Наполи
Шампионска лига Плейоф
Час – 21:45
Прогноза – 1Х
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Ница не успяха да покажат най-доброто си лице в Италия, но все пак те са много по-силни като домакини и продължаваме да смятаме, че французите са силно подценявани от букмейкърските къщи. Безспорно, ще им е невъобразимо трудно да неутрализират аванса на неаполитанци от два чисти гола, но в същото време и не очакваме да паднат в двубоя на “Алианц Ривиера“. Прогноза 1.

Севиля – Инстанбул ББ
Шампионска лига Плейоф
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Турският вицешампион се представи достойно в домакинството си на много по-класния испански съперник, загубено със само 1:2, но сега идва по-тежката част от задачата, защото в Испания Севиля е още по-сериозен фаворит. Макар домакините да ги устройсва напълно и равенството, не мислим, че те ще се задоволят с него, а ще потърсят и победата. Прогноза 1.