Футболни прогнози за днес

Аякс – Динамо Киев
Шампионска лига Плейофен кръг
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Аякс е безспорният фаворит в тази двойка. Очакванията са Динамо Киев да разчита на домакинския си мач за нещо, но в гостуването си на “Йохан Кройф Арена“ вероятно и самите те знаят, че шансовете им са минимални и най-вероятно ще претърпят поражение. Такова поражение всъщност вероятно влиза и в плановете на украинците, стига да не е с голяма разлика. Прогноза 1.

Видеотон – АЕК Атина
Шампионска лига Плейофен кръг
Час – 22:00
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Мачовете на Видеотон в Европа са отчетливо скучни, като в само един от шестте им двубоя до момента видяхме повече от два гола (срещата с Дюделанж), докато в останалите пет мача имахме не повече от два гола и цели две нулеви равенства. Същият защитен стил със сигурност ще приложат и в днешния мач, а и АЕК Атина едва ли ще се противят на него с оглед на домакинския мач след седмица в Гърция. Прогноза Под 2,5 гола.

Блекбърн – Рединг
Англия Чемпиъншип
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Блекбърн започна завръщането си в Чемпиъншип доста солидно с две равенства в първите два кръга и победа в последния рунд. Техният противник е с нулев актив от началото на сезона и очаква още един мъчен сезон, след като през миналия завърши на 20-о място. Прогноза 1.

Болтън – Бирмингам
Англия Чемпиъншип
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 3.10
Сигурност – 5/10
Доста добър коефициент за домакините, които изглеждат в по-добра форма със своите 7 точки на сметката си срещу само 2 за противника. Прогноза 1.