Прогнози за 22.08.2019 г.

Страсбург – Айнтрахт Франкфурт
Лига Европа Плейоф
Час – 21:30
Прогноза – 2 ДНБ
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Българите видяхме, че Страсбург е по-добър отбор от Локомотив Пловдив, но не с чак толкова много, колкото може да се очаква. Французите имаха трудности със “Смърфовете“, трудности имаха и в предишния си мач срещу Макаби Хайфа, а проблеми не липсваха и в мачовете в Лига 1 – без победа в първите 2 кръга. Домакините започват мудно сезона, а срещу тях е тимът, за който на много места срещаме определението най-добрият отбор на този етап в Лига Европа. Гостите преминават без проблеми кръговете в Лига Европа, а освен това започнаха с победа и Бундеслигата в големия мач срещу Хофенхайм. Виждаме гостите като по-добрият тим. Прогноза 2 Равен Няма Залог.

Лугодорец – Марибор
Лига Европа Плейоф
Час – 20:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.55
Сигурност – 9/10
Лудогорец не играе най-силния си футбол и въпреки това коефициентът за тях е толкова нисък, но за това си има причина – Марибор са в страхотна криза и имат 1 победа срещу слаб словенски отбор в последните си 6 мача. Те са едва 7-ми в Словения с 1 победа от 6 кръга. Лудогорец определено не е толкова зле. “Орлите“ напипват по-лека правилния ритъм. Прогноза 1.

Фейенорд – Апоел Беер Шева
Лига Европа Плейоф
Час – 20:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Апоел Беер Шева е на плейофа в Лига Европа благодарение на домакинствата си – като гост не успя да победи нито Норкьопинг, нито Кайрат Алмати. След тези сравнително скромни отбори следва рязък скок в нивото. Фейенорд заслужава място в групите и мислим, че ще си го извоюва. Прогноза 1.

Арарат – Дюделанж
Лига Европа Плейоф
Час – 18:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Няма да се учудим никак, ако Дюделанж пак пробият в групите след историческия момент преди една година. Жребият е благоприятен, въпреки че гостуването в Армения няма как да бъде лесно за люксембургците, но все пак смятаме, че поне до равен могат да достигнат напълно спокойно. Прогноза двоен шанс Х2.