Прогнози за 22.08.2020 г.

Русия | Висша лига
Арсенал Тула - Динамо Москва
5:30 pm
Началото на новия сезон бе отлично за Динамо Москва за разлика от Арсенал Тула. Докато през миналия сезон двата тима се движиха заедно в класирането, сега Динамо са със 7 точки от 3 срещи, докато домакините взеха една точка в първия кръг и това им остава и до днес. Затова смятаме, че гостите ще имат предимство в срещата. Прогноза 2.

Прогноза

2

Коефициент

1.95

Сигурност: 70%
Русия | Висша лига
Зенит - ФК Тамбов
6:00 pm
Зенит се утвърди еднолично като най-добрият отбор в Русия и, след безапелационната титла миналия сезон, сега започнаха с три поредни победи новата кампания. ФК Тамбов е един отбор, който влезе миналия сезон в елита и успя да оцелее единствено благодарение на по-добра голова разлика спрямо 15-ия Криля Советов. Този сезон няма да им бъде много по-лесно. Те определено са под средното ниво за руския елит и с още по-голяма сигурност много далеч от нивото на Зенит. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Прогноза

1 (-1,5 АХ)

Коефициент

1.55

Сигурност: 90%
|
ЦСКА Москва - Рубин Казан
8:00 pm
Рубин Казан са далеч от най-силните си времена, когато участваха редовно в Европа. Сега тимът е на нивото на средата на класирането, а през новия сезон изглежда дори по-зле с тази 1 точка от 3 мача. Те не играят лесно срещу ЦСКА Москва и като гост не им даваме високи шансове за успех. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

1.70

Сигурност: 80%
Русия | Висша лига
Ротор Волгоград - ФК Сочи
8:00 pm
Ротор е новак в елита и по всичко личи, че ще му е много трудно да остане при най-силните руски отбори. В същото време, Сочи играе много стабилно през 2020 г., а през новия сезон няма нито едно поражение. Прогноза 2.

Прогноза

2

Коефициент

2.10

Сигурност: 60%