Топ прогнози футбол за днес

Валенсия – Алавес
Испания
Час – 23:00
Прогноза – Х
Коефициент Еврофутбол – 3.80
Сигурност – 4/10
Валенсия не успява да намери себе си от началото на кампанията и допусна четири загуби в първите четири кръга. Това представяне е продължение на много слабия край на миналия сезон. Тимът завърши на 12-то място през миналата кампания и няма изгледи през този да видим кой знае какво подобрение. Противникът на Валенсия тази вечер е новак в елита, но началото му е много по-добро от очакваното. Алавес все още няма загуба в първенството, а дори и успя да победи Барселона. Според Prognozi365.com равенството е възможен краен резултат. Прогноза Х.

Осасуна – Еспаньол
Испания
Час – 21:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.20
Сигурност – 4/10
И двата отбора записаха по две равенства в първите четири кръга от началото на кампанията, заедно с по две загуби. Последният мач между тях също завърши наравно. Два отбора на едно ниво, които ще се борят със зъби и нокти, за да не загубят. Прогноза Х.

Малмьо – Елфсборг
Швеция
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Първенството на Швеция е в напреднал стадий, а отборът на Малмьо няма никакво право на грешки у дома срещу отбори като Елфсборг, за да остане в битката за титлата. В момента, Малмьо са на две точки зад лидера Норкьопинг. Прогноза 1.

ИФК Гьотеборг – Йоребро
Швеция
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
ИФК Гьотеборг има 5 победи и 1 загуба в последните 6 двубоя срещу Йоребро. Последната от тях у дома бе извоювана с 6:0. ИФК Гьотеборг са много силен домакин и очакваме това да бъде ключовия фактор, който да донесе трите точки на този отбор. Прогноза 1.