Футболни прогнози с добра успеваемост

Ескилстуна – Бромапойкарна
Швеция
Час – 20:00
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Третият в Суперетан Ескилстуна и 14-ият в Алсвенскан Бромапойкарна ще определят кой ще се състезава в елита следващия сезон. Ключовото тук е, че битката е в два рунда (реваншът ще се изиграе след три дни) и отчасти заради това, отчасти и заради ниската резултатност в мачовете на двата отбора, специалистите очакват напрегнат и предпазлив мач, в който е малко вероятно да видим повече от два гола. Прогноза Под 2,5 гола.

Бенфика – Арука
Купа на Португалия
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Бенфика нямаше проблеми с Арука дори и когато гостите бяха в елита до преди два сезона, а сега те са определено по-слаби в сравнение с тогава и вече дори трябва да мислят за оцеляването си от Сегунда Лига. Любопитното е, че в началото на сезона Арука загубиха у дома от резервите на Бенфика, така че лесно можем да прогнозираме тежка загуба като гост на титулярите на участващия в Шампионска лига отбор. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Замалек – Ал Даклей
Египет
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Замалек е най-добре представящият се отбор в египетското първенство, водейки с разлика пред преследвачите си и постигайки 4 победи от 5 домакинства. Ал Даклей е един типичен средняк, който в момента има почти равно съотношение на победи, равенства и загуби (с минимално предимство на загубите), който обикновено губи в гостуванията си на фаворитите. Прогноза 1.

Мариенлист – Брьондби
Купа на Дания
Час – 20:00
Прогноза – 2 (-2,5 АХ)
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Брьондби получи възможно най-лекият съперник за четвъртия кръг на датската купа в лицето на скромния Мариенлист, който е последен в третата датска дивизия, където за последните 15 кръга спечели общо една точка. Ясно е, че такъв отбор няма как да затрудни Брьондби, така че остава въпросът каква ще е победната разлика. Според нас ще видим поне три попадения повече за гостите. Прогноза 2 с азиатски хендикап -2,5 гола.